Dieet Vet Verbranden

Gevonden op internet (vertaling):

Dieet Vet Verbranden – Een Starving Schildklier Kunnen worden vertragen van uw gewichtsverlies

Dieet Vet Verbranden

De meesten van ons beginnen met een gewichtsverlies en wellness-plan met de beste bedoelingen. We nemen zelfs de beste plannen van het gewichtsverlies met een hoofd vol stoom. Betrokken, geïnformeerd en bereid zijn wij vasthouden aan ons plan calorie voor calorie-oefening voor de oefening. Maar voor sommigen van ons, het ondenkbare gebeurt, we niet afvallen. Of als we dat doen, de paar kilo hier en daar lijkt een kleine overwinning in vergelijking met bloed, zweet en tranen gegoten in onze inspanningen. Too weinig voor te lang Gewichtstoename door de jaren heen is een geleidelijk proces. Het begint voor velen na de bevalling. Lees meer: Dieet Vet Verbranden – Vraag een willekeurige moeder, dingen lijken nooit helemaal goed na de bevalling! De meesten van ons nooit lijken aan alle van de baby gewicht te verliezen. Vanaf dat in lijkt gewicht gaat ophopen en houdt het toevoegen van en het toevoegen aan.

Dit proces kan gaan voor maanden, jaren, zelfs tientallen jaren voor sommigen. Wat velen van ons niet in de gaten in die tijd is niet alleen zijn we niet bikini materiaal, maar onze gezondheid is begonnen te dalen. Wij hebben ons lichaam uitgeput van de vele voedingsstoffen winkels, beroofd ons van de juiste balans van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen en natuurlijk vervuild ons lichaam met bewerkte vetten, kunstmatige kleur-en ton geraffineerde suikers en tarwe-producten. Wat dit betekent is dat we kunnen opmerken onze cholesterol omhoog kruipt, onze haren en nagels broos, vermoeidheid sets ook al hebben we 9-10 uur per nacht slapen en natuurlijk stress, angst en depressie lijken terugkerende thema’s. Een van de resultaten van deze jaren van slechte controle op levensmiddelen en weinig beweging is veel van onze organen die verantwoordelijk zijn voor hormonale controle en de spijsvertering worden voedingswaarde uitgehongerd. De meeste opgemerkt zou de thyroid. Director van de band vertraagt ​​dingen downThe schildklier rechtstreeks betrokken is bij het regelen van onze stofwisseling. Het communiceert met een aantal belangrijke organen met behulp van hormonen en stuurt veel van de processen die betrokken zijn bij de stofwisseling. Het werkt nauw samen met de schildklier, de lever, de bijnieren, hypothalmus en dunne darm.

Beste Afvallen Dieet – Dieet Vet Verbranden

In de meeste gevallen zal bloedtest schildklier binnen zekere grenzen. Dieet Vet Verbranden – meer informatie: Maar, we nog steeds kunnen vele symptomen wijzen op de schildklier een beetje traag, de twee belangrijkste symptomen zijn vermoeidheid en moeilijk gewichtsverlies. De meeste onderzoekers noemen deze situatie van normale bloed-werk, maar duidelijke symptomen Schildklier Syndroom of een deel van het metabool syndroom. Dat gewoon betekent dat het niet allemaal in ons hoofd! Voed uw schildklier en gewicht te verliezen Veel grote plannen van het gewichtsverlies worden geladen met voedsel dat de schildklier zal voeden. Omega 3-vetzuren, jodium rijk voedsel, voedsel met zink, koper en magnesium, alsook voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten zal de schildklier veel van de voedingsstoffen die het nodig te geven. Voedingsmiddelen die moeten worden opgenomen zijn zalm, tonijn, vis, bieten, radijs, zoete aardappel, pompoen zaden, zonnebloempitten, walnoten, amandelen, broccoli, bloemkool, bessen, vlas en honing. Er zijn verschillende belangrijke kruiden die worden gebruikt om de schildklier ondersteunen. Ashwaganda, Bacopa, zoethout en bladderwack zijn de meest voorkomende en gemakkelijk beschikbaar kruiden te ondersteunen en verbeteren van de schildklier function.

Keep werken aan je doelen – u zult het behalen van succes!